Lotta Borg Skoglund

Läkare, forskare, författare och föreläsare med ADHD i fokus

ADHD på jobbet

Om forskning, hjärnan och strategier

“Boken har en struktur som är väl genomtänkt, då det är tänkt att även personer som befinner sig i målgruppen ska nås. Ett plus är de personliga berättelserna, som brödtexten varvas med. Även tips till chefer […] är ett genomtänkt verktyg.”

Yolanda Christoffersson, Fempers Nyheter

Om boken

I den här boken riktar vi – jag och Martina Nelson, specialist i neuropsykologi och verksamhetschef på SMART Psykiatri – oss till vuxna med ADHD, men också till dig som arbetsgivare, chef, ledare och personal inom HR och som brinner för att skapa ett mer inkluderande, hållbart och dynamiskt arbetsliv – där alla hjärnor är olika och alla får plats.

Finns även som e-bok och ljudbok. 

Finns översatt till danska.

Sagt om boken:

“Väldigt bra bok! Är tacksam för att det finns forskare och personer som just vill sprida kunskap om dessa neuropsykiatriska funktionshinder så att jag och andra kan få förståelse för att de finns flera med liknande svårigheter och att vi har rätten till anpassningar som passar oss. Tack!” 

- Läsarrecension 

“Denna bok borde vara praxis på alla typer av arbetsplatser. Kunskapsbristen är fortfarande stor vilket leder till onödigt lidande och resursslöseri. Utan variationer ingen dynamik.” 

- Läsarrecension 

Artikeltips

DN Ekonomi ADHD På Jobbet

DN Ekonomi

Adhd är inte en diagnos som endast drabbar barn i skolåldern och som sedan ”går över” när man blir vuxen – en viktig aspekt som författarna till boken Adhd på jobbet vill lyfta.