Webbinarium om precisionshälsa

Press Föreläsning

Öppet webbinarium

Livsstilsfaktorer för psykisk hälsa

Vet du vad precisionshälsa är? Har du koll på Socialstyrelsens nya rekommendationer för alkohol? Den 8 december deltog jag i ett interaktivt webbinarium anordnat av Centrum för psykiatriforskning

Publicerad: 2023-12-08

Interaktivt webbinarium

Webinarium Precisionshälsa 5

🚀 Idag hade jag förmĂ„nen att presentera vĂ„r senaste forskning och utveckling av Letterlife-appen för precisionshĂ€lsa, precisionsmedicin och egenvĂ„rd hos kvinnor med ADHD.

Det interaktiva webbinariet anordnades av Centrum för psykiatriforskning, ett samarbete mellan Karolinska Institutet och Region Stockholm. Samtalet leddes galant av Stina Ingesson Hammarberg.

Bra frÄgor och diskussion!


🎯 Letterlifes mĂ„l Ă€r att, tillsammans med ledande patientanvĂ€ndare, samskapa ett digitalt verktyg för evidensbaserad egenvĂ„rd.

Vi Àr vÀl medvetna om vÄr pionjÀrstatus och ödmjuka inför uppgiftens komplexitet. Men vi drivs ocksÄ av rösterna frÄn alla tjejer och kvinnor med ADHD som sÀger att de vill vara en del av lösningen och ta ansvar för sina egna liv!


🙏Ett stort tack till Sven AndrĂ©asson för ett bra seminarium om Socialstyrelsens senaste rekommendationer för alkoholanvĂ€ndning.